Kociołek do zupy

Elektryczny kociołek do zup to urządzenie służące do podgrzewania i utrzymywania temperatury m.in. produktów żywnościowych jakimi są np. różnego rodzaju zupy. Dzięki wygodnej i prostej obsłudze kociołki są chętnie kupowane przez firmy cateringowe i inne lokale gastronomiczne. Pojemność oferowanych przez nas kociołków wynosi od 8 do 10 litrów. Kociołek do zupy ma obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej lub z wysokiej jakości tworzywa, lakierowana. Dzięki prostej obsłudze, korzystanie ze sprzętu jest przyjemnością! Wiemy, że wyposażenie nowego lokalu to nie lada wyzwanie, dlatego PROBOX oferuje Państwu najbardziej typowe urządzenia bez jakich lokal nie będzie funkcjonował, będą to m.in: profesjonalne szafy chłodnicze, stoły gastronomiczne ze stali nierdzewnej, okapy gastronomiczne, szafy przelotowe i zlewy gastronomiczne, na mopa HACCP. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu internetowego.