Gastronomiczne piece do pizzy

Prawdziwa włoska pizza w dużej mierze zawdzięcza swój smak wypieczeniu w profesjonalnym piecu piekarniczym. To od wyboru dobrej jakości urządzenia może zależeć powodzenie prowadzonej pizzerii czy innego lokalu gastronomicznego serwującego kuchnię śródziemnomorską. Oferujemy szeroki wybór pieców do pizzy sprawdzonych producentów. W naszym asortymencie znajdą Państwo piece konwekcyjne gastronomiczne i konwekcyjno-parowe jedno- i dwupoziomowe, elektroniczne piece przelotowe, dwukomorowe piece elektroniczne z okapem i podstawą, piec piekarniczy, tunelowy, czy gazowy. Jeśli prowadzicie Państwo szersza działalność gastronomiczną, oferowane przez nas produkty będą idealnym rozwiązaniem. Przy prowadzeniu pizzerii nie można sobie pozwolić na zakup produktu o niskiej jakości. Profesjonalny piec do pizzy powinien być solidnie wykonany. W ofercie mamy urządzenia Stalgast i innych marek stworzone z wysokiej jakości stali nierdzewnej i płyt szamotowych. Ceny wahają się od kilku do kilkudziesięciu tysięcy złotych w zależności od parametrów technicznych (mocy, wymiarów, pojemności itd.), jednak niejeden piec konwekcyjno-parowy, czy konwekcyjny z nawilżaniem można znaleźć w naszej ofercie promocyjnej.