22 77 33 893
22 77 33 894
sklep@probox.pl
Piły do kości i mięsa
Piły do kości to urządzenia, które przeznaczone są do sklepów, gastronomii i pozwalają na wygodne i szybkie cięcie zamrożonego, świeżego mięsa ( z kością lub bez kości) ryb lub drobiu. Piła w zależności od modelu posiada obudowę wykonaną z aluminium lub ze stali nierdzewnej oraz ostrze o długości od 155 do 183 cm. Każda piła do mięsa oferowana przez PROBOX zapewnia bezpieczne, wygodne oraz szybkie rozdrabnianie mięsa – to najważniejsze cechy urządzenia do krojenia do mięsa uznawane przez pracowników punktów mięsnych. Nasz asortyment obejmuje jedynie markowe urządzenia.
Dostępne są w nim piły do mięsa i kości takich marek jak Stalgast, Red Fox, Grafen, Ma-Ga, czy Hendi. W ofercie posiadamy również brzeszczoty i ręczne piły Probox. Jeśli zainteresowała Cię nasza piła do kości, to zapraszamy również do zapoznania się z ofertą kategorii: krajalnice do wędlin i sera, profesjonalne kotleciarki MaGa i prasy do mięsa, gastronomiczne szatkownice do warzyw, profesjonalne obieraczki do ziemniaków oraz maszyny typu Robot Coupe CL 50.