Piły do kości i mięsa

Piły do kości to urządzenia, które przeznaczone są do sklepów, gastronomii i pozwalają na wygodne i szybkie cięcie zamrożonego, świeżego mięsa ( z kością lub bez kości) ryb lub drobiu. Piła w zależności od modelu posiada obudowę wykonaną z aluminium lub ze stali nierdzewnej oraz ostrze o długości od 155 do 183 cm. Każda piła do mięsa oferowana przez PROBOX zapewnia bezpieczne, wygodne oraz szybkie rozdrabnianie mięsa – to najważniejsze cechy urządzenia do krojenia do mięsa uznawane przez pracowników punktów mięsnych. Nasz asortyment obejmuje jedynie markowe urządzenia. Dostępne są w nim piły do mięsa i kości takich marek jak Stalgast, Red Fox, Grafen, Ma-Ga, czy Hendi. W ofercie posiadamy również brzeszczoty i ręczne piły Probox. Jeśli zainteresowała Cię nasza piła do kości, to zapraszamy również do zapoznania się z ofertą kategorii: krajalnice do wędlin i sera, profesjonalne kotleciarki MaGa i prasy do mięsa, gastronomiczne szatkownice do warzyw, profesjonalne obieraczki do ziemniaków oraz maszyny typu Robot Coupe CL 50.

Piła rzeźnicza elektryczna do kości MaGa PM 1550 CE
Cena netto
4 504,88 zł
Cena brutto
5 541,00 zł
-15%
/assets/img/ribbons/attr-shipping.png