Urządzenia do Sous-Vide

Dzięki urządzeniom do Sous Vide mogą Państwo przygotowywać pyszne i świeże potrawy gotowane w niskiej temperaturze w woreczkach zamykanych próżniowo. Dzięki przygotowaniu w ten sposób żywności, danie będzie najwyższej jakości i zachowa swój naturalny smak, co zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów ! Urządzenia do Sous Vide w ostatnim czasie zyskały bardzo na popularności, co raz więcej lokali kupuje owe sprzęty i wprowadza do menu potrawy gotowane w woreczkach próżniowych zapewniając tym samym przygotowywanie smacznych posiłków! Oferujemy Państwu kompleksowe wyposażenie gastronomii. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą produktów: krajalnice półautomatyczne do wędlin i sera, okapy gastronomiczne, szafy nierdzewne przelotowe, piece konwekcyjno-parowe oraz urządzenia do hot-dogów. Jeśli potrzebują Państwo więcej informacji na temat sprzętów do Sous Vide lub doboru urządzeń gastronomicznych do swojego lokalu, zapraszamy do kontaktu z działem handlowym PROBOX!