Kotleciarki i prasy do mięsa

Kotleciarki do mięsa w ofercie PROBOX to urządzenia, które w profesjonalnej gastronomii zastępują tradycyjne tłuczki do rozbijania mięsa. Oferowane przez nas prasy do mięsa i steakery charakteryzuje wysoka wydajność, ponieważ w krótkim czasie pozwalają na przygotowanie mięsa na kotlety w wygodny sposób. Dzięki zastosowaniu w kotleciarkach MaGa i innych marek specjalnej konstrukcji wałków nacinających ubytek wagowy mięsa jest znacznie mniejszy w porównaniu z tradycyjną metodą przygotowywania kotletów. Dzięki nacinaniu włókien zamiast ich rozbijania, mięso z jest bardziej kruche oraz nadal pozostaje soczyste. W przygotowane w kotleciarkach mięso łatwiej wnikają przyprawy, szybciej przebiega proces marynowania oraz jego obróbka termiczna. Nacinarki do mięsa i skruszacze dostępne w naszej ofercie to sprawdzone urządzenia uznanych producentów, gwarantujące niezawodność oraz utrzymanie wysokiej jakości mięsa podczas procesu jego zmiękczania. Kotleciarka MaGa to urządzenie, które staje się obecnie nieodzowne do pracy w restauracjach, stołówkach, hotelach i firmach cateringowych. Coraz częściej prasa do mięsa stanowi również obowiązkowe wyposażenie sklepów mięsnych i wędliniarskich oraz supermarketów. W ofercie PROBOX prócz profesjonalnych kotleciarek do mięsa oraz pras znajdą Państwo również: piły do kości, rożna do kurczaków, wagi gastronomiczne itp.