Bemary

Jeśli otwierają Państwo nowy lokal gastronomiczny lub doposażają aktualny to ważnym jego wyposażeniem są bemary gastronomiczne. Urządzenia te stosowane są, aby utrzymać ciepło danych potraw po to by móc wydać klientom w późniejszym czasie ciepłe i świeże posiłki. Jeśli posiadają Państwo mały lokal i zależy Wam, aby urządzenie zajmowało jak najmniej miejsca PROBOX poleca zakup bemaru stołowego – sprzęt ten możemy swobodnie postawić na stole. Natomiast, gdy mamy większy lokal i potrzebujemy urządzenia, które pomieści kilka pojemników GN 1/1 polecamy wybór bemaru jezdnego lub wolnostojącego. Zaletą bemaru jezdnego jest zamontowanie kółek jezdnych, dzięki którym mamy możliwość przewożenie gorących potraw w dowolne miejsce lokalu. PROBOX poleca również odwiedzenie takich kategorii jak urządzenia chłodnicze, krajalnice do wędlin i sera oraz obróbka termiczna. Jeśli potrzebują Państwo fachowej porady odnośnie wyposażenia lokalu gastronomicznego, zapraszamy do odwiedzenia naszego salonu osobiście lub kontaktu telefonicznego z naszymi handlowcami !