Krajalnice do wędlin ręczne
Krajalnica do wędlin to absolutny niezbędnik każdego sklepu spożywczego oraz lokalu o charakterze gastronomicznym. Oferujemy Państwu doskonale zaprojektowane krajalnice, prezentujące najwyższe standardy wykonania. Dzięki starannie przemyślanej konstrukcji każda krajalnica do wędlin znajdująca się w asortymencie naszego sklepu internetowego doskonale znosi długotrwałą eksploatację. Szybkość, wydajność i precyzja – słowa te idealnie opisują sprzęt, który Państwu oferujemy.
Gwarantujemy najkorzystniejszą cenę na rynku. Zadzwoń, przebijemy ofertę konkurencji!
Krajalnica do wędlin i jej zastosowanie w gastronomii
Maszyny z ostrymi narzędziami tnącymi stanowią niezastąpione wyposażenie gastronomii, punktów handlowych, sklepów spożywczych oraz marketów. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej lub anodyzowanego stopu aluminium zapewniają precyzyjne cięcie szynki, salami, polędwicy, baleronu, a także sera. Profesjonalna krajalnica do wędlin stworzona przy użyciu wysokiej klasy komponentów pozwoli zaoszczędzić czas i z łatwością dostosować grubość plastrów do indywidualnych oczekiwań konsumentów.
Nasz sklep internetowy oferuje duży wybór wysokiej klasy ręcznych i automatycznych krajalnic do wędlin, które wyróżniają przemyślane konstrukcje, starannie dobrane materiały oraz nowoczesne rozwiązania gwarantujące wygodną i bezpieczną pracę. Prezentowane urządzenia gastronomiczne wyznaczają najwyższe standardy w kwestii funkcjonalności, bezpieczeństwa oraz oszczędności energetycznej. Dostawcami oferowanych maszyn są uznani polscy i zagraniczni producenci tacy jak m.in. CAS, Inoxxi, Hendi, Bizerba oraz Bartscher.
Jak wybrać odpowiednią krajalnicę do wędlin?
Przy zakupie urządzenia, które każdego dnia przez wiele godzin będzie służyć do krojenia wędlin i sera, należy szczególną uwagę zwrócić na najważniejsze parametry. Istotne znaczenie ma nie tylko cena, ale także moc, waga, zakres krojenia oraz jakość wykonania. W przypadku krajalnicy, która będzie codziennie wykorzystywana w lokalu gastronomicznym lub w sklepie spożywczym, moc nie powinna być niższa niż 150 W.
Na rynku można znaleźć maszyny różniące się od siebie wydajnością, zastosowanym napędem, a także przeznaczeniem. W sprzedaży dostępne są zarówno modele restauracyjne, jak i handlowe, dzięki którym praca kucharza czy sprzedawcy może być jeszcze bardziej komfortowa. Przy wyborze urządzenia warto też wziąć pod lupę materiały zastosowane w procesie produkcji i dodatkowe rozwiązania. Ważne, aby zakupiony sprzęt był funkcjonalny, stabilny, a także odporny na korozję oraz inne czynniki codziennego użytkowania.