Pomoc eksperta
zapytaj o produkt
- Strona główna
-
Meble nierdzewne
- Artykuły rzeźnicze
- Bar i bufet
- Catering
- Cukiernia i piekarnia
- Ekspresy do kawy
- Higiena
- Krajalnice do wędlin i sera
- Meble sklepowe
- Naczynia i przybory kuchenne
- Obróbka mechaniczna
- Obróbka termiczna
- Pakowarki próżniowe
- Piece gastronomiczne
- Pizzeria i kebab
- Pojemniki gastronomiczne GN
- Przechowywanie i transport
- Sklepy spożywcze i mięsne
- Szafki BHP
- Towary dostępne od ręki
- Urządzenia chłodnicze
- Wagi
- Wyposażenie sklepów
- Zastawa stołowa
- Zmywarki gastronomiczne
- Nadstawki nierdzewne
- Nadstawki podwójne
Nadstawki na stół podwójne
Nadstawki na stół podwójne to elementy wykorzystywane przede wszystkim w restauracjach, hotelach i innych miejscach, gdzie serwowane są posiłki dla większej liczby gości. Wykonane są zazwyczaj z trwałych i łatwych do czyszczenia materiałów, takich jak stal nierdzewna. Ich zadaniem jest zwiększenie powierzchni roboczej stołu, aby ułatwić obsługę większej liczby gości i urozmaicić prezentację potraw.



















W przypadku cateringu i bankietów, nadstawki na stół podwójne umożliwiają łatwe przemieszczanie się kelnerów między gośćmi i serwowanie potraw bez konieczności wynoszenia stołu. Pozwalają również na skuteczne wykorzystanie przestrzeni i zwiększenie liczby miejsc siedzących w czasie większych imprez. W przypadku stołów bufetowych, nadstawki na stół podwójne mogą być wykorzystane jako elementy dekoracyjne, na których serwowane są różnego rodzaju dania, przystawki i desery. Ułatwiają one prezentację potraw, dzięki czemu stoły bufetowe wyglądają bardziej estetycznie i przyciągają wzrok gości.