Pomoc eksperta
zapytaj o produkt
- Strona główna
-
Obróbka mechaniczna
- Artykuły rzeźnicze
- Bar i bufet
- Catering
- Cukiernia i piekarnia
- Ekspresy do kawy
- Higiena
- Krajalnice do wędlin i sera
- Meble nierdzewne
- Meble sklepowe
- Naczynia i przybory kuchenne
- Obróbka termiczna
- Pakowarki próżniowe
- Piece gastronomiczne
- Pizzeria i kebab
- Pojemniki gastronomiczne GN
- Przechowywanie i transport
- Sklepy spożywcze i mięsne
- Szafki BHP
- Towary dostępne od ręki
- Urządzenia chłodnicze
- Wagi
- Wyposażenie sklepów
- Zastawa stołowa
- Zmywarki gastronomiczne
- Piły do kości i mięsa
Piły do kości i mięsa
Piły do kości to urządzenia, które przeznaczone są do sklepów, gastronomii i pozwalają na wygodne i szybkie cięcie zamrożonego, świeżego mięsa ( z kością lub bez kości) ryb lub drobiu. Piła w zależności od modelu posiada obudowę wykonaną z aluminium lub ze stali nierdzewnej oraz ostrze o długości od 155 do 183 cm. Każda piła do mięsa oferowana przez PROBOX zapewnia bezpieczne, wygodne oraz szybkie rozdrabnianie mięsa – to najważniejsze cechy urządzenia do krojenia do mięsa uznawane przez pracowników punktów mięsnych. Nasz asortyment obejmuje jedynie markowe urządzenia.
Dostępne są w nim piły do mięsa i kości takich marek jak Stalgast, Red Fox, Grafen, Ma-Ga, czy Hendi. W ofercie posiadamy również brzeszczoty i ręczne piły Probox. Jeśli zainteresowała Cię nasza piła do kości, to zapraszamy również do zapoznania się z ofertą kategorii: krajalnice do wędlin i sera, profesjonalne kotleciarki MaGa i prasy do mięsa, gastronomiczne szatkownice do warzyw, profesjonalne obieraczki do ziemniaków oraz maszyny typu Robot Coupe CL 50.