- Strona główna
-
Urządzenia chłodnicze
- Artykuły rzeźnicze
- Bar i bufet
- Catering
- Cukiernia i piekarnia
- Ekspresy do kawy
- Higiena
- Krajalnice do wędlin i sera
- Meble nierdzewne
- Meble sklepowe
- Naczynia i przybory kuchenne
- Obróbka mechaniczna
- Obróbka termiczna
- Pakowarki próżniowe
- Piece gastronomiczne
- Pizzeria i kebab
- Pojemniki gastronomiczne GN
- Przechowywanie i transport
- Sklepy spożywcze i mięsne
- Szafki BHP
- Towary dostępne od ręki
- Wagi
- Wyposażenie sklepów
- Zastawa stołowa
- Zmywarki gastronomiczne
-
Stoły chłodnicze i mroźnicze
- Akcesoria chłodnicze
- Altany kwiatowe
- Chłodziarki podblatowe
- Komory chłodnicze
- Kostkarki i łuskarki
- Lady chłodnicze
- Lodówki na napoje
- Lodówki na wina
- Maszyny do lodów
- Przeszklone zamrażarki
- Regały chłodnicze
- Schładzarki odpadów
- Schładzarki szokowe
- Skrzyniowe zamrażarki
- Szafy cukiernicze
- Szafy do sezonowania
- Szafy medyczne / apteczne / szpitalne
- Szafy mroźnicze
- Szafy przeszklone
- Szafy zapleczowe
- Witrynki nablatowe
- Witryny do lodów
- Witryny i lady cukiernicze
- Witryny sałatkowe
- Wypożyczalnia chłodnictwa
- Wyspy chłodnicze i mroźnicze
- Zamrażarki podblatowe
- Stoły chłodnicze
Stoły chłodnicze
W tej kategorii znajdą Państwo stoły chłodnicze, czyli urządzenia gastronomiczne, służące do przygotowywania oraz przechowywania żywności w obniżonej temperaturze, dedykowane do użytku w profesjonalnych lokalach gastronomicznych. Stoły chłodnicze są bardzo przydatne, gdyż umożliwiają wygodną i komfortową pracę. Wszystkie oferowane przez nasz sklep internetowy stoły chłodnicze wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej i charakteryzują się trwałością na uszkodzenia mechaniczne oraz łatwością w zachowaniu czystości.
Lokale gastronomiczne chętnie inwestują w stół chłodniczy z szufladami lub drzwiami, gdyż wydatek ten przynosi wiele korzyści. Urządzenie pozwala na wykorzystanie blatu roboczego do przygotowywania potraw, zaś komory przechowalnicze dają możliwość przechowywania żywności. W naszym sklepie znajdą Państwo również modele z przestawnymi półkami, do przyrządzania pizzy i sałatek, a także wyposażone w szuflady, w których można przechowywać dodatki. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą poniżej – przy każdym produkcie została zamieszczona cena i najważniejsze parametry.
Stół chłodniczy z szufladami, czy z drzwiami?
W obiektach takich jak pizzerie, restauracje oraz bary bardzo ważne znaczenie ma profesjonalne wyposażenie gastronomii. Do przechowywania produktów żywnościowych, a także do ich obróbki najczęściej służy stół chłodniczy z szufladami lub z drzwiami. Jego zaletą jest obecność dodatkowego miejsca roboczego, które pozwala lepiej zorganizować pracę i usprawnić wykonywanie wielu czynności w kuchni.
Modele wyposażone w nadstawki z pojemnikami często są wybierane do lokali, w których serwuje się pizzę, sałatki oraz inne dania wymagające stosowania różnych dodatków. Wysuwane szuflady zapewniają komfortowe użytkowanie oraz pełen dostęp do zawartości. W sprzedaży dostępne są także urządzenia gastronomiczne dwu, trzy i czterodrzwiowe, które zachwycają funkcjonalnością i pojemnością. Ta, która wersja sprawdzi się najlepiej, zależy głównie od potrzeb personelu oraz pozostałych mebli znajdujących się w pomieszczeniu.