- Strona główna
- Obróbka mechaniczna
- Piły do kości i mięsa
- Szatkownice do warzyw
- Wilki do mielenia mięsa
- Kotleciarki i prasy do mięsa
- Miksery i miesiarki planetarne
- Obieraczki do ziemniaków
- Miksery ręczne
- Cuttry i blixery
- Roboty wielofunkcyjne
- Sokowirówki
- Wyciskarki do owoców
- Noże do kebaba
- Piły do kości i mięsa
- Akcesoria do wilków
- Tarcze tnące
- Pralki i suszarki przemysłowe
Piły do kości i mięsa
Piły do kości to urządzenia, które przeznaczone są do sklepów, gastronomii i pozwalają na wygodne i szybkie cięcie zamrożonego, świeżego mięsa ( z kością lub bez kości) ryb lub drobiu. Piła w zależności od modelu posiada obudowę wykonaną z aluminium lub ze stali nierdzewnej oraz ostrze o długości od 155 do 183 cm. Każda piła do mięsa oferowana przez PROBOX zapewnia bezpieczne, wygodne oraz szybkie rozdrabnianie mięsa – to najważniejsze cechy urządzenia do krojenia do mięsa uznawane przez pracowników punktów mięsnych. Nasz asortyment obejmuje jedynie markowe urządzenia.













Dostępne są w nim piły do mięsa i kości takich marek jak Stalgast, Red Fox, Grafen, Ma-Ga, czy Hendi. W ofercie posiadamy również brzeszczoty i ręczne piły Probox. Jeśli zainteresowała Cię nasza piła do kości, to zapraszamy również do zapoznania się z ofertą kategorii: krajalnice do wędlin i sera, profesjonalne kotleciarki MaGa i prasy do mięsa, gastronomiczne szatkownice do warzyw, profesjonalne obieraczki do ziemniaków oraz maszyny typu Robot Coupe CL 50.