- Strona główna
- Obróbka termiczna
- Kotły warzelne
- Kuchnie wolnostojące
- Taborety grzewcze
- Patelnie uchylne
- Kontakt grille
- Płyty grillowe
- Frytownice gastronomiczne
- Urządzenia do hot-dogów
- Opiekacze do zapiekanek
- Naleśnikarki gastronomiczne
- Kotły warzelne
- Urządzenia do ryżu
- Gofrownice gastronomiczne
- Rożna do kurczaków
- Bemary
- Kuchnie nastawne
- Witryny grzewcze
- Urządzenia do Sous-Vide
- Podgrzewacze do frytek
- Makaroniarki
- Indukcje gastronomiczne
- Płyty grzewcze
- Mikrofale gastronomiczne
- Salamandry
- Tostery
- Grille gazowe
- Kebab-gyros
Kotły warzelne
Kotły warzelne to typowe sprzęty stosowane w profesjonalnej gastronomii i służą do przygotowywania dużej ilości różnego typu potraw. Oferujemy Państwu produkty posiadające obudowę ze stali nierdzewnej i mające pojemność od 30 do 300 litrów. Każdy kocioł warzelny posiada solidną i wytrzymałą konstrukcję, dzięki czemu może być przeznaczony do ciągłej eksploatacji. Urządzenia te dedykowane są szczególnie do dużych placówek gastronomicznych tj. szkoły, restauracje, domy weselne itp.



















W zależności od potrzeb i preferencji klienta PROBOX posiada warzelne kotły o zasilaniu elektrycznym, gazowym lub parowym. Wszystkie kotły posiadają również funkcję systemu grzania pośredniego, dzięki czemu gotowane potrawy w kotle nie przypalają się. Oprócz kotłów warzelnych posiadamy także: bemary gastronomiczne, profesjonalne salamandry, płyty grillowe przemysłowe, kuchenki nastawne do gastronomii oraz urządzenia do Sous-Vide. Działa to poprzez zastosowanie podwójnego płaszcza wykonanego ze stali nierdzewnej, którego przestrzenie są wypełnione parą wodną.