Projekt technologiczny kuchni
W ramach naszej działalności zajmujemy się również profesjonalnym projektowaniem zapleczy gastronomicznych. Wykonywane przez nas projekty technologiczne kuchni skierowane są dla restauracji, barów, stołówek, pizzerii, kawiarni itp. Przy tworzeniu dla Państwa projektów kierujemy się wypracowanymi zasadami, dzięki którym finalna wersja jest przemyślana i dopracowana do najmniejszych szczegółów. Wszystkie projekty zawierają wytyczne dla pozostałych projektów branżowych, są zatwierdzone przez rzeczoznawcę, Sanepid i BHP, a przede wszystkim odpowiadają oczekiwaniom Klienta.
Wszelkie kwestie dotyczące realizowanego technologicznego projektu kuchni są na bieżąco konsultowane z Klientem – do wszystkich realizacji podchodzimy indywidualnie. Nasi specjaliści przy dobieraniu wyposażenia lokalu gastronomicznego, mają na uwadze wszystkie wytyczne Klienta oraz charakter jego działalności. Nasza oferta jest skierowana do osób otwierających działalność gastronomiczną lub chcących zmodernizować już prowadzoną. Koszt wykonania projektu jest zawsze ustalany indywidualnie z uwzględnieniem możliwości oraz potrzeb inwestora.
Oferujemy Państwu:
- Profesjonalne projekty technologiczne
- Pełne wsparcie przy otwarciu lokalu i uzyskaniu niezbędnych dokumentów
- Indywidualne podejście do Klienta z uwzględnieniem jego potrzeb i możliwości
- Doradztwo w wyborze rodzaju i formy lokalu gastronomicznego
- Przeprowadzenie wszelkich procedur niezbędnych do otwarcia lokalu
- Dostawę sprzętu gastronomicznego do lokalu
- Rozruch maszyn wraz z przeszkoleniem załogi w zakresie ich obsługi
Podejmując decyzję o otworzeniu własnej restauracji, z pewnością wiemy, na co się decydujemy i posiadamy odpowiedni do tego przedsięwzięcia lokal. Od tego momentu rozpoczyna się planowanie gastronomicznej inwestycji. Nie należy postępować pochopnie – zbędne zakupy, nieodpowiednie przystosowanie lokalu mogą znacznie skomplikować sytuację. Zdecydowanie polecamy skorzystać z usług profesjonalistów, którzy przygotują odpowiedni projekt technologiczny kuchni będący podstawą do przeprowadzenia końcowego etapu inwestycji. Opracowany przez naszych specjalistów projekt zakłada zagospodarowanie przestrzeni zaplecza kuchennego od rozmieszczenia niezbędnego w gastronomii wyposażenia, ustalenia lokalizacji instalacji elektrycznych i gazowych po dobór odpowiednich urządzeń. Jeśli jest taka potrzeba, przygotowujemy specjalistyczną wizualizację, która pozwoli inwestorowi na lepszą orientację w przebiegu inwestycji i jej końcowego efektu. Zastosowanie najlepszych rozwiązań, wybór najwyższej jakości urządzeń, mebli i sprzętu gastronomicznego to najważniejsze elementy projektu technologicznego kuchni i gwarancja uzyskania akceptacji odpowiednich urzędów do rozpoczęcia działalności restauratora.
W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszymi specjalistami.
Projekty dostarczamy w wersji papierowej i elektronicznej. Koszty wykonania usług są ustalane indywidualnie i ściśle uzależnione od potrzeb inwestora oraz zakresu naszych prac i usług.